Menu
sluiten
sluiten
Agenda
-6 maanden
-2 maanden
-1 maand
+1 maand
+2 maanden
+6 maanden
Locatie
Ontmoetingscentrum Van Noord
De Walvis - Ontmoetingscentrum West
Nelson Mandela Centrum

Een activiteit plaatsen

Om ruimte te kunnen reserveren willen wij je graag eerst leren kennen. We weten graag wie je bent, wat je wil doen en hoe dat bijdraagt aan sociale verbinding in de wijk. Ook willen we graag weten hoe wij jou kunnen helpen bij het opzetten van je activiteit. Klik voor een kennismakingsgesprek op REGISTREREN en volg de stappen. Na jouw registratie nemen we spoedig contact met je op.

Ben je al een geregistreerde gebruiker? Klik dan op INLOGGEN en vul de velden in Wordt je activiteit herhaald? Dan kun je maximaal 5 data invullen per reservering. Dat is precies het maximale aantal van een wekelijkse activiteit in een maand en is tevens de maximale factuurperiode. Dit kun je wel een aantal keer achter elkaar doen. Zo kun je tot 7 maanden vooruit reserveren. Betaal je achteraf dan krijg je aan het eind van iedere boekingsperiode een factuur.

Heb je langere tijd en (bijna) dagelijks ruimte nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kwadraad behoudt altijd het recht om reserveringen te verplaatsen of te annuleren. Bijvoorbeeld om extra groepen in te passen of wanneer groepen zonder overleg te veel aanspraak maken op ruimte en anderen daarmee uitgesloten worden. Natuurlijk doen we dit in goed overleg.